Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/clients/9d5e02ba236f27f8ed610663e0360c01/Labot/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 486
Share

LA FAMIGLIA GIACOMAZZA

SECONDA GENERAZIONE:
DE TWEE ZONEN STAAN NU VOLLEDIG IN DE ZAAK: GIUSEPPE LEIDT DE KEUKEN IN GOEDE BANEN, TERWIJL GASPARE VERANTWOORDELIJK IS VOOR DE WIJNEN EN DE ZAAL.

Het restaurant werd volledig heringericht door de bekende architect Victor Simoni. U wordt u er hartelijk ontvangen in een strak en sfeervol interieur waar u zich meteen thuis voelt. De uitmuntende gevarieerde kaart valt vast ook bij u meteen in de smaak. daarnaast presenteren Giuseppe en hun souschefs u ook wekelijks nieuwe suggesties.

… grazie mamma e papà !!

 

Giacomazza papa mamma

Twee handen op één buik

Peppe leidt de keukenequipe, Gaspare is de sommelier ontvangt de gasten en geeft in Njamma Mia! wijntips bij de gerechten van zijn broer. Hij heeft een voor zijn leeftijd verbazende wijnkennis. ‘Mijn ouders hebben ons de vrijheid gegeven, maar zijn nog bijna elke dag in de zaak’, zegt Peppe. ‘Papa ziet alles, hij heeft ogen op zijn rug.

Hij is onze Godfather, maar dan in de positieve betekenis. Mama is een bezige bij. Geen moeite is haar te veel om een handje toe te steken. Die familiale verbondenheid is een van onze troeven. Ik denk dat onze gasten dat voelen.’ (Nieuwsblad)

PEPPE GIACOMAZZA ON STAGE

Naar aanleiding van de Italiaanse week op op njam! ontmoet Peppe Giacomazza  in Londen zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio.

Samen kruipen ze achter het fornuis in de keuken van Carluccio. Beide gastronomen praten gepassioneerd over de authentieke Italiaanse keuken en wisselen ondertussen allerlei tips uit. Ze genieten en lachen en koken op zo’n manier dat alle zintuigen geprikkeld worden.

Wat Carluccio precies vindt van de gerechten die Peppe zie je in Peppe e Carluccio. Maar alvast dit: Carluccio omschreef het resultaat van de culinaire uitspattingen van Peppe  als ‘not bad for a Sicilian’…

Njam! is de eerste kookzender in Vlaanderen. De digitale zender werd op poten gezet door Studio 100 en Peter Goossens, die tevens aandeelhouder is van de zender. Het doel van de zender is om eigen televisieproducties te combineren met overgekochte buitenlandse programma’s. Die verschillende kookprogramma’s worden op hun beurt gelinkt aan andere producten zoals onder meer kookboeken en workshops

PEPPE GIACOMAZZA BIJ NJAM

“Elke dag speel ik een Champions League finale omdat ik niet kan verdragen dat een klant ontevreden is.”

 

L’arte della cucina. Bij de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zit de kunst van het koken overal: in zijn handen, hart en genen. Hij leerde de kneepjes van het vak van zijn vader Vincenzo, die op huwelijksreis kwam naar België en niet meer terugkeerde naar Sicilië. Exact 30 jaar geleden opende Vincenzo het restaurant La Botte in Genk.

Peppe sliep toen nog in zijn wiegje op de diepvriezer in papa’s keuken. Maar al snel nam zoonlief het heft in eigen handen. Op zijn negende maakte hij zijn eerste pizza’s en niet veel later was hij elk weekend in de keuken terug te vinden. Toen hij naar de hotelschool in Hasselt trok, had hij het koken al lang in de vingers.

Samen met zijn broer en sommelier Gaspare hebben Vincenzo en Peppe ervoor gezorgd dat hun restaurant in 2008 door GaultMillau werd uitgeroepen tot ‘het beste Italiaanse restaurant’. En terecht. Op de menukaart prijken gerechten zoals: Scaloppina alle melanzane, Cassatina di ricotta en Tonna vitellata. De originele keuken van het eiland met hier en daar een internationaal accent en een grote nadruk op Siciliaanse producten. Alles wordt voorgeproefd door Peppe’s vrouw Inez die ook in de zaal staat.

guerrino-920

CORNER SHOP OSTERIA PEPPE GIACOMAZZA

PEPPE'S

Authentieke Italiaanse keuken met pure smaken

Bij Peppe’s kan iedereen proeven én meenemen van het beste dat Sicilië te bieden heeft.
Bezoek onze food-store, waar ingrediënten uit de pure Siliciaanse keuken te verkrijgen zijn. Het zijn stuk voor stuk producten die Peppe persoonlijk heeft geselecteerd. Van olijfolie, over zongedroogde tomaatjes en fijne vleeswaren, artisanale kazen, tot authentieke wijnen en likeuren…

Peppe’s heeft het allemaal.
Daarnaast bieden we bij Peppe’s een ruim assortiment aan van bereide gerechten, zoals verse pizza’s, huisgemaakte pasta’s en andere Italiaanse delicatessen. We hebben lekkernijen voor elke maaltijd. Zo kan iedereen op elk moment van de dag een vleugje Italië in huis halen.
Bij Peppe’s zullen alle gerechten ook ter plaatse kunnen geproefd worden in een originele Italiaanse bistro. Tot slot zal Peppe’s ook de place to be zijn voor heel wat activiteiten, zoals kooklessen, proeverijen en productdemonstraties.

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.