Share

Gelieve enkel te reserveren via het online reservatiesysteem!

Lunch

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 32€ pp

Enkel verkrijgbaar ‘s middags van maandag tot vrijdag

Voorgerecht

Lonzino (gedroogde rauwe ham), burrata en eekhoorntjesbrood

Hoofdgerecht

Kwartelfilet op Toscaanse wijze

Dessert

Cannolo Sicilano ‘street food’

Week­suggesties

ANTIPASTO 25€

Een creatie van Noord-Italië tot Zuid-Italië
Licht gegaarde calamari, zwarte look, burrata, crème van pompoen, datteri tomaten, eekhoorntjesbrood, spelt en crumble van kastanjes

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Gnocci met een pesto van pistache en courgette,
afgewerkt met zwarte truffel en langoustines

VISSUGGESTIE 34.50€

Tongcharfilet met een crème van kikkererwten, venkel,
olijfolie geparfumeerd met raapsteel

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Licht gegaarde kalfsfilet, creatie van savooikool, polenta
De herfst is begonnen

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 79€ pp

(Met aangepaste wijnen 105€ pp. – glas van 10cl.)

• Een creatie van Noord-Italië tot Zuid-Italië
Licht gegaarde calamari, zwarte look, burrata, crème van pompoen, datteri tomaten, eekhoorntjesbrood, spelt en een crumble van kastanje

• Tongcharfilet met een crème van kikkererwten, venkel, olijfolie geparfumeerd met raapsteel

• Roodbaars, crème van aardappel, bloemkool en zwarte zomertruffel

• Licht gegaarde kalfsfilet, creatie van savooikool, polenta
De herfst is begonnen

• Creatie van Roger Van Damme
of kaasassortiment

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.