Share

Gelieve enkel te reserveren via het online reservatiesysteem!

Lunch

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 35,50 € pp

Enkel verkrijgbaar ‘s middags van maandag tot vrijdag

VOORGERECHT

– Bresaola met crème van truffels
– Bresaola à la crème de truffes

HOOFDGERECHT

– Pennette met een ragoût van parelhoen
– Pennette au ragoût de pintade

DESSERT

– Verfijnde nagerecht van de chef
Création sucrée du chef

Week­suggesties

ANTIPASTO 25€

Makreel met Siciliaanse caponata van venkel en aubergines
Maquereau et sa caponata sicilienne de fenouil et d’aubergines

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Open ravioli ossobuco stijl
Ravioli ouvert façon ossobuco

VISSUGGESTIE 34.50€

Zeeduivel met crème van hoeve-ei, velouté van asperges, pancetta crumble
Lotte et sa crème d’oeuf fermier, velouté d’asperges, crumble de pancetta

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Traag gegaarde eendenfilet, crème van pistaches, chips van polenta, saus van marsala
Filet de canard cuisson basse température, crème de pistaches, chips de polenta, sauce marsala

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 79€ pp

(Met aangepaste wijnen 105€ pp. – glas van 10cl.)

.
Makreel met Siciliaanse caponata van venkel en aubergines
Maquereau et sa caponata sicilienne de fenouil et d’aubergines
.
Open ravioli ossobuco stijl
Ravioli ouvert façon ossobuco
.
Zeeduivel met crème van hoeve-ei, velouté van asperges, pancetta crumble
Lotte et sa crème d’oeuf fermier, velouté d’asperges, crumble de pancetta
.
Traag gegaarde eendenfilet, crème van pistaches, chips van polenta, saus van marsala
Filet de canard cuisson basse température, crème de pistaches, chips de polenta, sauce marsala

.
Verfijnde creatie van chocolade uit Piemonte
of Kaasassortiment van Van Tricht
Création sophistiquée de chocolat du Piemont
ou Assortiment de fromages de chez Van Tricht

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.