Share

Gelieve enkel te reserveren via het online reservatiesysteem!

Lunch

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 35,50 € pp

Enkel verkrijgbaar ‘s middags van maandag tot vrijdag

VOORGERECH

  • Siciliaanse couscous met sardines, kikkererwten, citrus en munt
    Couscous sicilien avec sardines, pois chiches, agrumes et menthe

HOOFDGERECHT

  • Troffie met aubergines en zwaardvis
    Troffie avec aubergines et espadon

DESSERT

  • Creatie van de chef
    Création du chef

Week­suggesties

ANTIPASTO 25€

Octopus, kikkererwten, zwarte look en basilicum
Poulpe, pois chiches, ail noir et basilic

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Calamarata alla carbonara di mare
Calamarata alla carbonara di mare

VISSUGGESTIE 34.50€

Zeebaars met cime di rape (raapstelen), aardappelen en Parmigiano Reggiano
Bar avec cime di rape (pousses de navets), pommes de terre et Parmigiano Reggiano

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Texels melklam met panelle (beignet), artisjok, tuinbonen, kappers en saus van zwarte balsamico en marsala
Agneau de lait Texel avec panelle (beignet), artichaut, fèves, câpres, sauce balsamique et marsala

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 79,50€ pp

(Met aangepaste wijnen 109,50€ pp. – glas van 10cl.)

Octopus, kikkererwten, zwarte look en basilicum
Poulpe, pois chiches, ail noir et basilic

Calamarata alla carbonara di mare
Calamarata alla carbonara di mare

Zeebaars met cime di rape (raapstelen), aardappelen en Parmigiano Reggiano
Bar avec cime di rape (pousses de navets), pommes de terre et Parmigiano Reggiano

Texels melklam met panelle (beignet), artisjok, tuinbonen, kappers en saus van zwarte balsamico en marsala
Agneau de lait Texel avec panelle (beignet), artichaut, fèves, câpres, sauce balsamique et marsala

Amarena kersen, hazelnoten uit Piemonte, mascarpone ijs en bittere chocolade of Kaasassortiment van Van Tricht
Cerises amarene, noisettes du Piémont, glace au mascarpone et chocolat amer ou Assortiment de fromages de chez Van Tricht

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.

Wij gebruiken cookies om de bezoeken van onze bezoekers van de site te vergemakkelijken.