Share

Gelieve enkel te reserveren via het online reservatiesysteem!

Lunch

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 32€ pp

Voorgerecht

Tartaar van tonijn op Zuiderse wijze

Hoofdgerecht

Orechiette met een sausje van courgette en aubergine en verfijnd met Toscaans spek

Dessert

Creatie van de chef

 

 

Week­suggesties

ANTIPASTO 25€

Kreeft met Siciliaanse perzik en een sausje van amandelmelk

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Pasta trofie met een sausje van mossel en een pesto van pistache uit Bronte, afgewerkt met een crumble van Bottarga

VISSUGGESTIE 34.50€

Triglie maggiorana (wilde zeebaarbeel let) met een tapenade van olive taggiasche en huisgedroogde kerstomaatjes

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Kalfslende met aubergine, pesto van tuinbonen en gele courgetten

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 75€ pp

(Met aangepaste wijnen 105€ pp. – glas van 10cl.)

•Kreeft met Siciliaanse perzik en sausje van amandelmelk

• Pasta trofie met een sausje van mossel en een pesto van pistache uit Bronte, afgewerkt met een crumble van Bottarga

• Triglie maggiorana (wilde zeebaarbeel filet) met een tapenade van olive taggiasche en huisgedroogde kerstomaatjes

• Kalfslende met aubergine, pesto van tuinbonen en gele courgetten

 • Dessertcreatie van de chef of kaasassortiment

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.