Share

Lunch

Weeksuggesties

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 32€ pp

Voorgerecht
Pasta calamarata met Toscaanse ham en witte asperges à la flamande

Hoofdgerecht
Piepkuiken op Toscaanse wijze & zalf van aardappel

Dessert

NAGERECHT VAN HET HUIS

of kaasassortiment van Van Tricht (supplement 5€)

— Enkel verkrijgbaar ’s middags van ma tot vr —

32.00 €

Zondagsmenu

Lekker genieten op zondag. 50€ pp

VOORGERECHT

Een creatie van San Daniele ham met meloen

HOOFDGERECHT

Piepkuiken op Toscaanse wijze met zwarte truffel & zalf van aardappel

Dessert

DESSERT OF KAASASSORTIMENT (MET EEN SUPPLEMENT VAN 5,00)

ANTIPASTO 25€

Bresaola della valtellnia, Belgische asperges met kwartelei,
parmigiano ijs & burrata

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Huisgemaakte maccheroncini al pettine met een sausje van zeebarbeel, groene asperges & vongole tomaatjes van Ragusa

VISSUGGESTIE 34.50€

Tonijn simple Sicilia

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Tagliata kalfsfilet, zalf van aubergine en aardappelen,
sausje van doperwtjes & zwarte truffel van Norcia

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 75€ pp

( Met aangepaste wijnen 105€ pp. Glas van 10cl.)

• Bresaola della valtellnia, Belgische asperges met kwartelei, parmigiano ijs & burrata

• Huisgemaakte maccheroncini al pettine met een sausje van zeebarbeel, groene asperges &
vongole tomaatjes van Ragusa

• Tonijn simple Sicilia

• Tagliata kalfsfilet, zalf van aubergine en aardappelen, sausje van doperwtjes zwarte truffel van Norcia

• Dessert of kaasassortiment van Van Tricht (met een supplement van 5,00)

75€ pp ( Met aangepaste wijnen 105€ Glas van 10cl.)

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”
Voor een extra topper bij het menu ( +10€ / glas )

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.