Share

Gelieve enkel te reserveren via het online reservatiesysteem!

Lunch

Onze suggestie voor een geslaagde middag. 35,50 € pp

Enkel verkrijgbaar ‘s middags van maandag tot vrijdag

Voorgerecht

Zeeuwse mossel, getomateerde pomodoro datterino, selder en rode ui van Tropea

Hoofdgerecht

Rigatoni met een sausje van ragout van rund-kalf met erwtjes en cantharellen (boscaiola sausje)

Dessert

Panna cotta

Week­suggesties

ANTIPASTO 25€

Wilde zeebaars met een crème van zeekraal, vermout, rode ui van Tropea

PASTASUGGESTIE
VOORGERECHT 21€ – HOOFDGERECHT 25€

Macaroni sedani regati (coco), sausje van wild ragout en wintertruffel

VISSUGGESTIE 34.50€

Heilbotfilet, traag gegaarde oester en couscous romanesco broccoli met een beurre blancsausje, geparfumeerd met bergamot

VLEESSUGGESTIE 34.50€

Kalfsfilet, kroketje van polenta, Portobello-champignons en een crème van scamorzakaas met kalfsjus

Degustatiemenu

DEGUSTATIEMENU 79€ pp

(Met aangepaste wijnen 105€ pp. – glas van 10cl.)

• Wilde zeebaars met een crème van zeekraal, vermout, rode ui van Tropea

• Macaroni sedani regati (coco), sausje van wild ragout en wintertruffel

• Heilbotfilet, traag gegaarde oester en couscous romanesco broccoli met een beurre blancsausje, geparfumeerd met bergamot

• Kalfsfilet, kroketje van polenta, Portobello-champignons en een crème van scamorzakaas met kalfsjus

• Nagerecht
of
kaasassortiment van Van Tricht

 

* Wijnen worden aangepast door de somelier “Gaspare”

Glutenvrij – Lactosevrij: Indien u of uw tafelgenoten GLUTENVRIJ of LACTOSEVRIJ willen eten, gelieve dit aan onze bediening te melden. Peppe zal voor u het nodige doen !

Info:
BERGAMOT — Kleine, ronde tot peervormige, zure citrusvrucht.
CANAROLI — Rijst verbouwd in Piemonte en Lombardije – licht klevende rijst bij uitstek geschikt om een mooie romige risotto mee te maken.
CIPOLLA DI TROPEA — Deze uien onderscheiden zich door de zachte zoete smaak en de rode kleur (Calabrië).
BIGOLI — De traditie van la vecchia cucina wil dat deze lintpasta zo dik als een (houten) breinaald moet zijn. Afkomstig uit Verona.
EI VAN PARISI — De kippen uit Livorno leven buiten in volledige vrijheid. Deze kippen maken minder eieren maar de kwaliteit is veel hoger, natuurlijker. De innovatie is om bij het voederen van de kippen aanzienlijke hoeveelheden verse geitenmelk toe te voegen.
STRACCIATELLA — Verse Italiaanse kaas, in de provincie Foggia. Verse witte kaas, gemaakt van verse room en stukken van “pasta filata”.

PANNA COTTA — Een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent. Het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte.
CASSATA — Italiaanse taart die oorspronkelijk van het eiland Sicilië komt.
MICHEL VAN TRICHT EN ZOON — Kaasaffineurs Michel Van Tricht & zoon in Berchem werd door Wall Street Journal uitgeroepen tot de beste kaasspeciaalzaak van Europa.